KAPS Comm, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Bílý papír a kancelářský Krabice, kartony Tiskařský papír Kancelářské potřeby Tonery a cartridge Etikety a samolepky Hygienické potřeby a drogistické zboží

Popis činnosti

Naše firma Vám nabízí služby v oblasti velkoobchodu s papírem a kancelářskými potřebami. Zabýváme se prodejem např. bílého a kancelářského papíru, krabic, kartonů, kancelářských potřeb, drogerie, obalovým materiálem, hygienou, jednorázovým nádobím, potřebami pro gastro apod.

O nás
Obchodní firma s papírem a kancelářskými potřebami byla založena jako společnost s ručením omezeným v roce 1992 dvěma společníky. V roce 2016 jeden ze společníků odešel do důchodu a společnost má nyní jediného českého vlastníka.

Od počátečního, ryze papírenského sortimentu se nabídka postupně rozšiřovala o kancelářské potřeby, obalový materiál, školní potřeby, v roce 2000 pak o nabídku plastového nádobí a potřeb pro hotely, kempy a restaurace. To vedlo k zavedení drogistického zboží a v současné době k rozšiřování nabídky ekologických náhrad pro jednorázové nádobí.

Všechny tyto aktivity se také promítají do eshopového prodeje v novém modernizovaném prostředí webových stránek firmy.

Sortiment
Již v roce 1988 začínal jeden ze společníků s prodejem tabelačních papírů a po založení s.r.o. se sortiment postupně rozšiřoval na kompletní kancelářské potřeby. Další rozvoj společnosti přinesl rozšíření o balící materiály, školní potřeby a v roce 2000 o celý sortiment plastového nádobí a materiálů pro restaurace, kempy a hotely. Další rozšíření přišlo v roce 2007, kdy byl doplněn o drogistické zboží. Nyní firma nabízí až 7 500 skladových položek.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Kaplická 161, Český Krumlov - Horní Brána, 38101
IČ: 47237945
DIČ: CZ47237945
info@kaps-comm.cz
724 027 673
kaps-comm.cz

Kontaktní osoba

Miroslav Černý - jednatel
info@kaps-comm.cz
724 027 673

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín