BALKAP, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 97 %
Malíři a tapetáři Lakýrníci a natěrači PVC podlahy Dřevěné podlahy Obklady a dlažby Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

PROVÁDÍME PRÁCE: malířské a natěračské, montáže nových madel na zábradlí, pokládku podlahových krytin, rekonstrukce společných prostor bytových domů...

Hodnocení od uživatelů (31x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

pan S. 26.1.2024 - nahlásit
Od začátku do konce naprostá spokojenost s odvedenou prací. Velice solidní jednání jak po obchodní, tak technické stránce. Odborná znalost na vysoké úrovni, rady na základě dlouholeté zkušenosti. Veškeré termíny dodrženy. Nulová potřeba úklidu po dokončení prací. Lidé z domu se na mne obrací s žádostí o kontakt pro případné malování jejich bytů. Místopředseda SVJ.
Karel E. 24.10.2023 - nahlásit
Vše proběhlo v pořádku.
Paní V. 29.6.2023 - nahlásit
Firmu doporučujeme.
Eva F. 19.5.2023 - nahlásit
Je nás 6 vlastníků, kteří se rozhodli pro nátěr garážových vrat a provedli výběrové řízení, jehož výsledkem byl výběr firmy BALKAP s.r.o. a jak ukázal výsledek – bylo to velice dobré rozhodnutí. Velice příjemné a vstřícné jednání jak s vedením firmy tak s práci provádějícími pracovníky a průběh prací naprosto perfektní a příkladný. Tak by se měl chovat každý poskytovatel služeb. Výsledek ukázal, že znakem firmy je spolehlivost a kvalita služeb a toho si velice ceníme. Děkujeme.
Tomáš S. 18.5.2023 - nahlásit
Vše proběhlo k naší velké spokojenosti. Mohu vřele doporučit.
Zuzana S. 17.5.2023 - nahlásit
Jsem 100% spokojená. 1. návštěva pan Ballon - provedl zaměření a cenovou nabídku. 2. návštěva pan Jelínek, který přinesl vzorník barev. 3. návštěva pan Jelínek se dvěma malíři. Přišli v domluvený čas a okamžitě se pustili do práce. Práce byla provedena kvalitně, rychle a to včetně úklidu. Jako bonus bych viděla i pohodový přístup. Cena odpovídá kvalitě. Firmu Balkap s.r.o. mohu jen doporučit všem, kdo mají z malování strach, protože s nimi se ho zbavíte. :-)
Natalia G. 20.4.2023 - nahlásit
Naprosto skvělá komunikace s panem Jelínkem, moc si cením vstřícnosti jak s termínem, tak s celým provedením malování. Jejich práce je kvalitní, poctivá a rychlá, byt 2+kk byl vymalovaný za jeden den. Opravili i dírky po hmoždinkách, prasklinu ve stropě, místnosti nádherně prokoukly a dostaly čerstvý nádech. Omyvatelný nátěr v kuchyni funguje tak jak má, je odolný. Byt září a voní čistotou. Malování bylo precizní, úklid po práci také, pánové uklidili všechno do původního stavu. Pana Jelínka můžu všemi deseti doporučit a určitě využiju jeho služeb i pro další výmalby.
Jan J. 6.4.2023 - nahlásit
Právě u nás dokončila práci firma Balkap, malířské práce. S prací a cenou jsem spokojen. Firmu doporučuji. Dodržují termíny a pracují do detailu.
Dagmar S. 23.9.2022 - nahlásit
Maximální spokojenost v rovině pracovní i v lidském přístupu.
Alena V. 24.6.2022 - nahlásit
Tuto firmu považuji za zcela spolehlivou a kvalitní.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Jílovská 426/27, Praha 4, 14200
IČ: 28542592
DIČ: CZ28542592
jelinek.balkap@email.cz
777 708 035
www.balkap.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín