Zikmund Ladič

Hodnocení

Popis činnosti

Naše společnost Zikmund Ladič se specializuje na činnosti: Pro domácnost, Pro firmy, Vyklízecí služby, Malíři a tapetáři, Výkopové práce, Zedníci, Střechy, Zateplení a tepelná izolace, Bourací práce…

Hodnocení od uživatelů (4x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jan Š. 7.7.2017 - nahlásit
Mrzí mě, že firmy nelze hodnotit do mínusu. Nedala bych ani půl hvězdičky. Pan Zikmund Ladič nás podvedl. Telefonická dohoda na demolici chaty a odvoz odpadu (poté, co ji p. Ladič viděl) byla 15 tisíc. Když demolice začala, zvedl částku na 26 tisíc. Manžel bohužel souhlasil. P. Ladič ovšem slíbil, že vše řádně odklidí, že zahrada bude naprosto čistá. Vše mělo proběhnout 4. 6. 2017. Ten den odvezli jen malou část a slíbili, že zbytek odklidí 5. 6. Jak vše odklidili, můžete vidět na přiložených fotografiích z 18. 6. 2017. Pan Ladič má již nedostupný telefon. Situaci tedy budeme řešit přes policii ČR. V žádném případě jeho služby nedoporučuji.
Jana S. 30.8.2017 - nahlásit
Komunikace byla docela dobrá a bez větších problémů. Šéf chlapů pořád mluvil, ale nic nedělal a ještě ani neměl moc velký přehled co se týká spotřeby materiálu. Odhad spotřeby materiálu absolutně žádný - museli jsme stále jezdit a dokupovat materiál. Ani kvalita odvedené práce nebyla úplně s čím je mohou chválit. Finální kvalita mizerná. Štukové práce se musí předělat - štuk nebyl roztočen, tak jak se to má dělat.
Roman V. 4.5.2017 - nahlásit
Odstranění a likvidace střechy. Byl jsem spokojen.
Jaroslav F. 14.12.2016 - nahlásit
Po zadání poptávky se ozval okamžitě. Vystupoval slušně a udělal na mně ten nejlepší dojem. Domluvili jsme se po telefonu. Přijel jeho syn. Domlouval se s otcem a líčil mu, jak podlaha vypadá. Domluvili jsme se na ceně 11.000 Kč za práci s tím, že materiál uhradím já. Souhlasil jsem a peníze předal synovi p. Ladiče potom, co jsem podepsal jednoduchou smlouvu o dílo. Měli jen to základní nářadí. Nedokázali odhadnout množství materiálu (chtěli pouze 4 pytle - nakonec byla potřeba celá paleta). Chtěli půjčit trubky k zarovnání, pak míchačku, Druhý den ráno jsem zjistil nedostatky, které by šly ještě ten den odstranit. Zavolal sem p. Ladičovi a bylo mi řečeno, že dnes to nejde, že poslal lidi na jinou akci. Snažil sem se vysvětlit situaci, ale prý to opravdu nejde, že pošle lidi druhý den. Pak už nebral telefony. Po dlouhé době sem se mu dovolal a znovu vysvětlil situaci, co se mi nelíbí. Z údivem asi druhý den přijel se synem a dělníkem. Ukázal jsem mu závady a snažil jsem se vysvětlit postup dodělání. Přislíbil, že to dá do pořádku a dělníkovi a synovi vysvětlil postup a odjel. Syn zajel do stavebnin pro 2 pytle potěrového betonu stejného jako s tím dělaly vyrovnání podlahy,pak odjel. Nelíbilo se mi to a tak jsem zavolal pánu, který dělá dohled na stavbě. Vysvětlil mi, že nejde pokládat slabá vrstva nebo zahlazovat do ztracena. Telefon jsem měl na hlasitý odposlech. Tak toho nechal a řekl, jestli bych mohl zavolat p.Ladičovi aby ho někdo odvezl. Opět mě p.Ladič požádal abych dělníka odvezl, ale to už jsem řekl ne, že mně to taky stojí peníze. Pak už sem marně volal psal sms, ale už se neozýval. Z mých špatných zkušeností ho nikomu nedoporučuji. Jinak chci moc moc poděkovat za váš zájem se spokojeností zákazníků. Překvapilo mě to a i potěšilo.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Radouňská 755, Štětí, 41108
IČ: 86739247
DIČ: CZ7311242686

Podobné firmy

František Huňa
Broumovská 699/17, Liberec, 46006

Elegant INVEST s.r.o.
Jiřího ze Vtelna 1731/11, Praha 20, 19300

Martin Lenert
B. Němcové 1353, Předklášteří, 66602

PORTISTAV, s.r.o.
Šimůnkova 1607/17, Praha 8 - Kobylisy, 18200

Libor Latina
Partyzána Petra 322, Borohrádek, 51724