DOLMACH s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Malíři a tapetáři Zedníci Zateplení a tepelná izolace Dřevostavby Interiérové přestavby Modulární stavby Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Jsme stavební firma ze severní Moravy s bohatými zkušenostmi a profesionálním přístupem. Projekty děláme vždy na míru a bereme ohledy na individuální požadavky zákazníka, ať už při realizaci nebo u konzultace projektové dokumentace. Specializujeme se na střešní konstrukce, dřevostavby malého rozsahu, rekonstrukce domů, základové desky, hrubé výstavby i domy na klíč. Rádi pomůžeme také se získáním stavebního povolení. Působíme převážně v okrese Blansko, Vyškov a blízkém okolí.

Naše společnost DOLMACH s.r.o. se specializuje na činnosti: Malíři a tapetáři, Omítky a štuky, Zedníci, Rodinné domy, Dřevostavby, Nízkoenergetické domy, Projektová dokumentace, Fasády, Zateplení a tepelná izolace, Interiérové přestavby, Rekonstrukce bytových domů, Ostatní, Bourací práce a demolice staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby, Revitalizace budov.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Ivana F. 30.5.2022 - nahlásit
S firmou jsme byli velice spokojeni ve všech směrech.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Knínice 303, Knínice, 67934
IČ: 14285894
DIČ: CZ14285894
stavby@dolmach.com
776 111 642
dolmach.com

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín