Vesas s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Hrubé stavby Rodinné domy Rekonstrukce rodinných domů Plynaři Topenáři Fasády Garáže Kanalizace a odpady Půdní vestavby Rozvody a instalace Teplovodní podlahové topení Zateplení a tepelná izolace Nebytová výstavba Nízkoenergetické domy Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce památek Rekonstrukce průmyslových staveb Projektování technického zařízení budov

Popis činnosti

Naše společnost Vesas s.r.o. se specializuje na tyto činnosti: novostavby a rekonstrukce rodinných domů, občanských a průmyslových staveb, zateplování objektů, rekonstrukce historických objektů, projektování a realizace zdravotně technických instalací budov - vodovod, kanalizace, vytápění, plyn vzduchotechnika. Naše stavební firma působí na stavebním trhu od roku 1990 a stavby realizujeme převážně jako generální dodavatel s vlastními zaměstnanci - 50 pracovníků.

STAVEBNÍ FIRMA S TRADICÍ
– novostavby a rekonstrukce rodinných domů, občanských a průmyslových staveb, zateplování objektů, rekonstrukce historických objektů, projektování a realizace zdravotně technických instalací a vytápění budov.

O NÁS since 1990

Společnost VESAS s.r.o. byla založena v roce 1992. Za tuto dobu nasbírala mnohaleté zkušenosti s různými zakázkami ve stavebnictví. Mezi hlavní činnosti v průběhu působení firmy patří především novostavby a rekonstrukce rodinných domů a to v různém stupni rozestavěnosti až po stavby tzv. na klíč.

Dále realizujeme novostavby a rekonstrukce průmyslových objektů, občanských staveb, hotely, restaurace, školky…. Provádíme opravy kostelů a jiných historických staveb, včetně památek UNESCO. Máme 20 letou zkušenost se zateplováním staveb.

Ke stavbám, které realizujeme, provádíme na žádost klienta i terénní úpravy, oplocení a související komunikace.

Další naší neméně důležitou činností jsou instalace vody, kanalizací a plynu.

U našich staveb zajišťujeme i ostatní profese jako elektroinstalace, zařízení VZT, gastro atd.

Společnost působí především v okrese Třebíč a nejbližším okolí.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Cyrilometodějská 43/20, Třebíč, 67401
IČ: 25595946
DIČ: CZ25595946
vesas@vesas.cz
777 650 200
www.vesas.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
6:00 - 15:00
Úterý
6:00 - 15:00
Středa
6:00 - 15:00
Čtvrtek
6:00 - 15:00
Pátek
6:00 - 15:00
Sobota
zavřeno
Neděle
zavřeno

Kontaktní osoba

Bohumil Bobek - jednatel
vesas@vesas.cz
777 650 200

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín