David Mižigár

Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 100 %

Popis činnosti

Jsme česká firma, která vám nabídne služby v oblasti: Vyklízecí služby, Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Podlaháři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Lakýrníci a natěrači, Kameníci…

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jan 23.7.2024 - nahlásit
Pan Mižigár je ,,okecávač",to dovede. Byl po dlouhé době první kdo se mi ozval na mnou požadovanou zakázku. Na první návštěvě jsem mu sdělil mé požadavky proti kterým neměl žádné výhrady a že to zvládne. Sdělil mi, že má volnou kapacitu a může začít hned zítra. Sepsali jsme smlouvu a hned si vzal 13000 zálohu. A druhý den se projevila jeho ,,profesionalita". Místo požadované tloušťky střešní krytiny 25 mm přivezl jen osmi milimetrovou. Když jsem řekl, že to nepřipadá v úvahu uznal chybu a, že přiveze to co jsem požadoval. A teď začali výmluvy všeho druhu. Z toho jsem usoudil, že natu práci nemá a, že nedodrží ani termín. Proto jsem chtěl zpět zálohu. Po dlouhých vyjednávání mi poslal 6000 s tím, že není charita. Nedoporučuji jeho firmu a proklínám den kdy jsem ho potkal.
Tereza 27.6.2024 - nahlásit
Objednala jsem si od firmy Davida Mižigára výmalbu a položení PVC podlahy v bytě v Praze. Na začátku jsme se domluvili na ceně 50-60 tisíc Kč včetně materiálu a cca 3-4 dnech práce. Den před nástupem na stavbu firma zvýšila cenu o 20 tisíc Kč, s tím, že je to konečná částka. Kvůli časovému tlaku jsem s navýšením souhlasila. Problémy s výmalbou: - Po příjezdu dělníci tvrdili, že práci zvládnou za den. Výsledkem bylo, že se barva loupala, protože nedostatečně připravili stěny (chybějící penetrační nátěr a čas na vyschnutí po první malbě). - Požadovali dalších 10 tisíc Kč na opravy kvůli výše zmíněnému loupání, které jsem jim ve víře, že to aspoň nakonec bude vypadat dobře zaplatila. - Ponechali hřebíky ve stěnách, nezabrousili opravovaná místa a to že jsem v jednom okně našla v rohu velkou pavučinu mě přimělo přemýšlet jestli zrovna tam vůbec malovali. - Mnoho stěn jsem musela nakonec přemalovat sama. Problémy s pokládkou PVC podlahy: - Lino uřízli nerovně, nepřilepili ho a na některých místech ho prořezali. - Pod linem se zřejmě neobtěžovali vytřít nebo zamést, takže teď se do něj prošlapávají kusy popadané omítky. - PVC lišty, které měli položit v případě nerovného uříznutí lina, dali jen asi na dvě stěny a navíc se za den dva se odlepily. - Přechodové lišty (koberec-lino) poskládali ze dvou částí místo jedné dlouhé. - Soklové lišty v pokojích se po pár dnech odlepily, navíc na nich chybí rohové profily. - Lino je na mnoha místech zvlněné a špatně upevněné (uřízlé před prahem místo zastrčení pod něj atd.) Reakce firmy: - Firma nereaguje na reklamaci a výzvu k vrácení části peněz. - Opravy touto firmou odmítám, protože nemají cit pro detail a práci nezvládají. Závěr: Firma Davida Mižigara si účtovala přirážku přes 50 % původní ceny a odvedla velmi nekvalitní práci. Nedoporučuji tuto firmu nikomu, kdo hledá spolehlivého řemeslníka.
Martin H. 11.6.2024 - nahlásit
Rodinná firma která ví co dělá! Kvalita odvedené práce, termín zakázky vše v pořádku podle domluvy. Můžu jen doporučit!
Milada V. 11.6.2024 - nahlásit
Jako první se na moji poptávku ozval pan David Mižigár. Domluvili jsme se na termínu i na ceně. Ve smluvený den přijel se třemi kolegy. Jako první začal požadovat navýšení domluvené ceny. Co následně v bytě udělali, bylo špatně. Když odjížděli výmalba byla ještě mokrá a nebyly vidět kocouři a nevymalované části zdí. Elektrické zásuvky byly zapojeny špatně, kolíkem dolů. Baterii u dřezu zapojili tak, že protékala a způsobila v bytě potopu. Volala jsem pana Mižigára, poslala mu fotku promáčené zdi. Slíbil, že do 5 dnů věci napraví, že mi následně sdělí termín, kdy se k nápravě dostaví. Neozval se a telefon mi nezvedal. Volala jsem mu tedy z jemu neznámého čísla telefonu, to slíbil termín, kdy přijede věci dát do pořádku. Nepřijel a už se neozval. Je moje chyba, že jsem nebyla obezřetnější, vyhověla jsem mu i co se týče navýšení ceny, za špatně odvedenou práci jsem zaplatila 20 000,-Kč.
Hana Ř. 27.5.2024 - nahlásit
Naprostá spokojenost. Rychlé, precizní. Dodržuje termíny. Poskytuje konzultace, na všem je možné se domluvit. V úterý domluveno, v pátek hotovo.
Rudolf H. 20.5.2024 - nahlásit
Spolehlivá firma, kvalita práce na úrovni. Spokojenost na mé straně.
Bohumila M. 15.4.2024 - nahlásit
Naprostá nespokojenost.
Eva P. 9.4.2024 - nahlásit
Nakonec jsme se dohodli na jiné práci než byla oprava terasy. Na opravě schodiště, kterou nechtěl nikdo udělat, že je to moc piplavé práce. Pro ně to nebyl žádný problém, schodiště jsem měla za 4 dny hotové a jsem spokojená. Pracují rychle a ještě si po sobě uklidí.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Svitavské nábřeží 873/51, Brno - Husovice, 61400
IČ: 19343043

Podobné firmy

Petr Žiga
Kodádkova 478, Vodňany II, 38901

OSWALD PARKET spol. s r.o.
Bartoškova 1368/4, Praha - Nusle, 14000

Milan Červeňák
Palackého 532, Protivín, 39811

Vybav si dům s.r.o.
Poušov 1007, Třebíč, 67401

SKH stavební firma Karel Hollý
K Dubu 171, Jeřmanice, 46312