Elerium Finance, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Účetní služby

Popis činnosti

Nabídka služeb: Účetnictví, Účetní služby, Vedení účetnictví, Správa daňové agendy, Podvojné účetnictví. Naším cílem je hned na začátku poznat potřeby klienta a poskytnout mu odpovídající služby na míru. Ceník našich účetních služeb se odvíjí od počtu dokladů. S klientem odhadneme průměrné množství faktur vydaných a přijatých, položek bankovních výpisů, pokladních a interních dokladů a náročnost mezd v rámci jednoho měsíce. Přihlížíme také k obratu a plátcovství DPH. Kontaktujte nás a my vám na tomto základě vypracujeme nabídku. Jsme velmi výhodní.

Vedení účetnictví

Zaměřte se na svůj byznys a nám přenechejte starost o účetnictví a věci s tím spojené. Velice rádi převezmeme vaše účetnictví včetně závěrky a vyhotovení daňových přiznání (k DPH, dani z příjmů, silniční dani, dani z nemovitostí apod.), samozřejmostí jsou také personalistika včetně vedení mezd, statistické formuláře nebo třeba i konsolidované výkazy. Na základě účetnictví vám poskytneme podpůrnou dokumentaci pro jednání s bankami nebo leasingovými společnostmi. Pro efektivní a optimální řízení firmy vám budou k dispozici controlling a reporting nezbytné pro střednědobé a dlouhodobé plánování.

Nezáleží na tom, jak velká je vaše firma nebo v jakém oboru podnikáte – účetnictví je zcela univerzální. V dnešní digitální době je velmi snadné vést účetnictví externě u dodavatele a při tom mít kdykoli přístup k požadovaných výstupům.

Správa daňové agendy

Státní orgány vyžadují po firmách mnoho povinností, na základě dodaných podkladů vyhotovíme odpovídající daňová přiznání a ta podáme vždy v termínu. Na základě plné moci poskytujeme zastupování u úřadů, případně i notářů ohledně všech úkonů, kterou mohou během podnikání nastat.

Ekonomické poradenství

Pokud chcete dostávat pravidelný přehled o tom, jak si vaše firma hospodářsky vede na různých úrovních, zvolíme po počáteční poradě vhodnou formu výkaznictví nebo provedeme finanční analýzu. Účtování dokladů přizpůsobíme na míru podle vašich potřeb, např. odděleným sledováním výnosů a nákladů podle středisek nebo na úrovni jednotlivých zakázek.

Komunikace s námi stejně jako výstupy z účetnictví nebo požadované podklady jsou možné i v angličtině a němčině.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Molákova 2782/18, Brno - Líšeň, 62800
IČ: 11697466
DIČ: CZ11697466
eleriumfinance@email.cz
776 156 649
www.eleriumfinance.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
8:00 - 18:00
Úterý
8:00 - 18:00
Středa
8:00 - 18:00
Čtvrtek
8:00 - 18:00
Pátek
8:00 - 18:00
Sobota
8:00 - 18:00
Neděle
8:00 - 18:00

Kontaktní osoba

Ing. Petr Maděra - majitel
eleriumfinance@email.cz
776 156 649

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín