Jan KarolDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 93 %
Malíři a tapetáři Fasády Čištění fasád, dlažby a střech Správa komerčních prostor Správa nekomerčních prostor Dekorativní betonové stěrky

Popis činnosti

Dobrý den, plánujete výmalbu svého bytů, domů?? Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat?? Probereme s Vámi možnosti, upozorníme na veškeré detaily a poradíme Vám, jak nejlépe umíme ? Nabízíme malířské práce všeho druhů - dekorativní malby -výmalba domů-bytů, společných prostor, školy, nebytové prostory ,kanceláře, fasády atd. Sídlíme v Praze. Zaměření, prohlídky, úklid po realizaci, doprava, profesionální konzultace je zdarma ? Vše dohodou a rozumné ceny. Cena se vždy odvíjí podle stavu a postupu práci také náročnost a výběr materiálu. Stačí nám zavolat a rádi pro Vás tento servis zajistíme a poradíme. Dále nabízíme Tlakové Čištění střech a fasád, Nátěry střech a fasád. Likviduje viry, bakterie, parazity, plísně, houbami, lišejníky, řasami, atd. Naše firma poskytuje tyto služby po cele Praze a ČR. Pracujeme neustále i o víkendech a také svátky. Mohl bych vás prosím o vložení na mém profilů děkují. S pozdravem Jan Karol

Malířské práce

Hodnocení od uživatelů (8x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Iveta K. 31.1.2024 - nahlásit
Byli jsme nadšení. Oceňujeme kvalitu odvedené práce a profesionalitu. Není co vytknout.
Jitka B. 4.9.2023 - nahlásit
Výmalbu provedl pan Karol. Jednání i práci hodnotím za jedna!
Eva J. 16.3.2023 - nahlásit
Slušně odvedená práce. Doporučuji případným zájemcům , aby si dopředu písemně domluvili cenu. My jsme to bohužel udělali jen ústně a při předávání práce po nás chtěl pan malíř asi o 70 % vyšší cenu. Bylo to pak velice nepříjemné jednání, tuto zvýšenou cenu jsme nechtěli zaplatit.
Jozef Š. 13.2.2023 - nahlásit
Firmu doporučuji ostatním zákazníkům.
Jana Š. 4.10.2022 - nahlásit
Velmi rychlé a příjemné jednání, určitě rozhodlo, že shodou okolností byli na jiné zakázce v okolí a přijeli se podívat, co je čeká. I přes odhad ceny byly vícepráce (na několika místech odpadla omítka), tedy vyšší cena, než bylo plánováno, ale musím říci, že páni malíři byli připraveni i na tuto variantu a vše rychle opravili, stejně tak nebyl problém se zakrytím věcí (malý byt a část věcí nebylo kam dát). Byli opravdu rychlí, nezůstal po nich žádný nepořádek, takže i přes vyšší cenu, než bylo plánováno, jsem opravdu spokojena a rozhodně bych je doporučila. Děkuji.
Petr K. 23.9.2022 - nahlásit
OK.
Jan B. 3.5.2022 - nahlásit
Velmi kvalitně a rychle odvedená práce - konkrétně šlo o penetraci a následné bílení dvou pokojů. Rovněž komunikace byla na velmi vysoké úrovni. Oceňuji profesionální přístup pana Karola. Jen ta cena byla poněkud vyšší, nicméně to je asi v současné době pádivé inflace "normální".
Jan V. 1.6.2021 - nahlásit
Děkuji za rychlou a kvalitní práci. Mohu jen doporučit.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Světova 1041/9, Praha 8 - Libeň, 18000
IČ: 10828265
DIČ: Česká republika
profimalir.color@email.cz
604 995 358
www.profimalir-praha.cz

Otevírací hodiny

Pondělí
7:00 - 22:00
Úterý
7:00 - 22:00
Středa
7:00 - 22:00
Čtvrtek
7:00 - 22:00
Pátek
7:00 - 22:00
Sobota
8:00 - 20:00
Neděle
8:00 - 20:00

Kontaktní osoba

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín