Jiří Spilka

Hodnocení

Popis činnosti

Jsme profesionální firma, která vám nabídne veškeré služby v oblastu: Klempíři, Tesaři, Střechy, Pokrývači. Těšíme se na splupráci.

Hodnocení od uživatelů (3x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Zdeněk H. 1.7.2021 - nahlásit
Přístup majitele byl na první dojem velmi vstřícný a seriózní, cenová nabídka byla přijatelná. Kromě fasády jsme se dohodli na výměně oken, opravě schodů a opravě okapu. Na realizaci jsme se dohodli bez písemné smlouvy. Bohužel to, co se dohodlo ve většině případů nakonec neplatilo. Práce na fasádě začaly o tři týdny později. Na zakázce pracoval pouze jeden zedník s pomocníkem, na začátku pouze 4 - 5 hodin denně, takže práce postupovali pomalu. Až ke konci, kdy pravděpodobně potřebovali začít jinou zakázku, nebyl problém pracovat i 12 hodin denně. Občas jsem byl nemile překvapen amatérskými improvizacemi na koleně, které bych od profesionální firmy opravdu nečekal. Zásadní problém byl v komunikaci. Majitel vždy naslibuje něco, co vás uspokojí, ale předpokládám, že od začátku ví, že to nesplní. Místo aby zavolal, že se nemůže dostavit v dohodnutém termínu, tak slibuje a vymlouvá se. Vše vám "vysvětlí" a zdůvodní, ale občas se do toho trochu zamotá. Jeden den se dozvíte, že kvůli slunci je potřeba fasádu dělat v 9:00 dopoledne, a druhý den se dozvíte, že je třeba kvůli slunci fasádu dělat v 15:00 odpoledne, a nakonec fasádníci řeknou, že je to třeba dělat v 5:30 ráno. :-) Když jsem na konci zakázky řešil parapety zdeformované a poškrábané při montáži (viz foto), tak jsem se dozvěděl, že to je vlastně správně, že tam musí být natěsno. Případně, pokud se mi to nelíbí, tak si můžu najít někoho, kdo mi je vymění a dostanu slevu. Původní dohodnutý rozpočet byl navýšen o zhruba 20% přestože všechny práce byly (bohužel pouze ústně) domluveny od začátku. Položka "oprava dvou schodů včetně dlažby dle výběru" se navýšila o cca 2000,- kvůli vybrané dlažbě. Za "vícepráce" zapravení špalet a parapety bylo přičteno cca 5000,- přestože byly požadovány od začátku. Apod. Kromě toho, že majitel nejedná férově s klienty to vypadá, že nejedná moc férově ani s úřady. Původně mluvil o tom, že zajistí zábor chodníku kvůli lešení, ale nakonec se nic takového nekonalo. A z pohledu finančního úřadu by mohlo být také určitě zajímavé to, že faktura, kterou firma vystavila v květnu, má pořadové číslo 3. Nemyslím si, že před mojí zakázkou letos pracoval jenom na dvou předchozích. Když pominu poškrábané a pomačkané parapety, křivý sokl, okap zašpiněný od omítky a pod (viz foto), tak výsledek je v podstatě přijatelný. Nedokážu ale posoudit, jestli bylo technologicky vše dodrženo. Nicméně pokud bych měl dodavatele vybírat znovu, tak bych určitě volil jinou firmu, nejlépe dle doporučení od někoho známého.
Jiří V. 23.6.2021 - nahlásit
Zcela bezproblémové jednání, rychlý a kvalitní postup oprav a to včetně následně zjištěných problémů. Cena dle prvotní dohody. Závěrečný úklid a uvedení do původního stavu. Perfektní.
Adam R. 11.3.2021 - nahlásit
Ochota, klidný a profesionální přístup. Práce odvedena přesně dle mých představ.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Ondrouškova 861/4, Brno, 63500
IČ: 15563405
DIČ: CZ500130348

Podobné firmy

Radim Podškubka
Vlčnov č.p. 940, Vlčnov, 68761

Bořivoj Škorpil
Mírová 1013, Prachatice, 38301

Ondřej Husárek
Šumvald 91, Šumvald, 78385

MAVEZA s.r.o.
Klíšská 723/72, Ústí nad Labem - Klíše, 40001

Jan Hruška
třída Svobody 1314, Zlín - Malenovice, 76302