KH Účetnictví, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Účetní služby Daňové poradenství

Popis činnosti

Nabízíme Vám komplexní služby a poradenství v oblasti účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy, daní a daňových přiznání. Včetně běžného zastupování na úřadech (Finanční úřady, OSSZ, Zdravotní pojišťovny)Kompletní služby v oblastech Daňové poradenství, Účetní služby, Nabízíme tyto služby: vedení účetnictví a vedení daňové evidence, účetní poradenství, daňová přiznání, statistické výkazy, zpracování kontrolního hlášení, elektronické odevzdání KH, kompletní zpracování mezd, přihlášky a odhlášky na OSSZ, měsíční přehledy pro ZP, evidenční a mzdové listy, roční zúčtování daní zaměstnanců, daňové poradenství pro fyzické i právnické osoby, daňové přiznání k dani z přidané hodnoty a příjmu fyzických a právnických osob, srážková daň, daň z příjmů a funkčních požitků, silniční daň, daň z nemovitosti.

Naším cílem je Vaše spokojenost, vše záleží na společné domluvě. Účetnictví můžeme vést jak na našem, tak na Vašem softwaru. Pravidelné vyzvedávání účetní podkladů u klientů je samozřejmostí.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Komenského 40/2, Poděbrady, 29001
IČ: 08735727
hancilova@khucetnictvi.cz
607 024 603
www.khucetnictvi.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín