Kamil StřížDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Tepelná čerpadla Fotovoltaika a větrná energie Solární panely Elektrikáři Hromosvody Automatizační technika (roboti, řídící systémy, výrobní linky) Kamery a kamerové systémy Zabezpečovací systémy

Popis činnosti

Naše firma se specializuje na odborné elektromontáže, fotovoltaiku a tepelná čerpadla. Jsme tým zkušených a kvalifikovaných odborníků, kteří mají v oboru dlouholeté zkušenosti a nabízíme našim klientům špičkové řešení pro jejich potřeby v této oblasti. Naše práce zahrnuje kompletní řešení od návrhu až po instalaci a údržbu.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Josef S. 22.2.2024 - nahlásit
S firmou Kamil Stříž a především s jeho prací jsem spokojen. Domluva po společném kontaktu byla rychlá a po té proběhla návštěva pana Stříže na místě samém. Pan Stříž byl první z elektrikářů a řemeslníků, kteří souhlasili s mými požadavky, aby dílo bylo provedeno i s ohledem na estetiku technického provedení. Požadované práce provedl osobně v domluveném termínu a následně byl přítomen odbornému spuštění TČ pracovníkem prodejně - servisní společnosti Regulus. Taky mě průběžně zasvěcoval do problematiky zapojení a používaní TČ. U posledního hodnocení označeného cena / výkon jsem dal pouze tři hvězdičky protože toto hledisko neumím úplně vyhodnotit, ale z pohledu laika bych samozřejmě uvítal co nejnižší cenu. S prací pana Stříže, jeho přístupem a jednáním jsem tedy byl velmi spokojen a s klidným svědomím ho doporučuji i jiným zájemcům o provedení odborných elektro prací.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

U Zahrádek 328/3, Hať, 74716
IČ: 88088910
DIČ: CZ8310275424
kamil.striz@stk-control.cz
606 095 547
stk-control.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín