Elektroservis Hlísta, s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Elektrikáři Hromosvody Revize elektro zařízení Zabezpečovací systémy Kamery a kamerové systémy

Popis činnosti

Naše firma nabízí služby v oboru Elektro. Jedná se o komplexní rozvody elektroinstalace a všeho co s tím souvisí. Výsledkem naši práce jsou moderní a bezpečné rozvody elektroinstalace či hromosvodů. Našimi zákazníky jsou firmy, vlastnící domů, bytová družstva či SVJ. Spolupracujeme s odborníky dalších souvisejících řemesel. Nepodceňujeme rizika. Přehledně informujeme o všech důležitých skutečnostech. Jsme Elektroservis Hlísta s.r.o.

Hodnocení od uživatelů (13x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Jan 2.10.2023 - nahlásit
Velika spokojenost. Firma zvládla vše super rychle , udělali úplně nové rozvody, revizi vše perfektně a funkcni.
Pavlína M. 10.7.2023 - nahlásit
Jsme spokojeni.
Alexandra T. 19.5.2023 - nahlásit
Výborná zkušenost, obrovská ochota a kvalitně odvedená práce.
QjuTi 21.2.2022 - nahlásit
Dvě zakázky (total elektro během kompletní rekonstrukce bytů) a vždy 100% spokojenost. Když se nás někdo zeptá na elektroslužby, doporučujeme tuto firmu. Vždy ochota a dobrá nálada. Prostě nic není problém, všechno umí, vše zařídí. Mám absolutní důvěru v jejich práci!
Dana B. 8.9.2021 - nahlásit
Byla jsem velice spokojená po všech stránkách. Elektroservis Hlísta je seriózní firma.
Pepa 10.5.2021 - nahlásit
Realizace pohonu na vjezdovou bránu u rodinného domu - dlouho jsem sháněl nějakou firmu, která by nám zajistila instalaci pohonu na bránu. Byl to docela oříšek, většina vám to udělá jen s novým plotem/bránou, někdo se na poptávku neozval vůbec, až jsem dostal doporučení na Elektroservis Hlísta (p.Svrčinu). A to byla trefa do černého! V den kdy jsem volal se ještě přijel podívat na místo a dohodli jsme se na realizaci. Ta samotná byla hotová během 2 dnů, vše perfektní od A až do Z - poradenství, realizace i cena a nyní už brána parádně funguje. Jsou to profíci, kteří své práci rozumí a mohu vřele doporučit!
SVJ Jana Ziky 26.2.2021 - nahlásit
Velmi dobrá spolupráce s firmou od zaslání cenových nabídek až po samotnou realizaci zakázek.. Všechny práce byly provedeny před termínem dokončení . Firma nám rekonstruovala elektroinstalaci ve společných prosterech domu včetně sklepů. Vstřícnost, práce nad rámec smlouvy, cena odpovídá kvalitě. Jsme velmi spokojeni, že jsme oslovili právě tuto firmu. Pokud někdo hledá kvalitu, vřele doporučuji. Já osobně využiji i v budoucnu při rekonstrukci elektroinstalace v bytě.
Irena 10.11.2020 - nahlásit
Instalace drátového zvonku - byla jsem moc spokojená, sympatičtí kluci, u kterých bylo poznat, že ví, co dělají. Můžu jen doporučit :-)
TomasV 8.10.2020 - nahlásit
Dělali nám doma rozvody elektroinstalace a byli jsme nadmíru spokojení. Mají hodně zakázek, protože jsou opravdu dobří. Takže se rozhodně vyplatí, počkat si naně. Ti hoši opravdu umí ! T.V.
Pavel K. 17.9.2020 - nahlásit
Vstřícný přístup, s odvedenou práci jsem spokojen.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

U Stavisek 855/76, Ostrava - Radvanice, 71600
IČ: 08904502
DIČ: CZ08904502
info@elektro-ova.cz
734 321 731
www.elektroservis-ova.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín