David BěhalDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Topenáři Izolatéři Instalatéři Plynaři Rekonstrukce bytových jader Úpravny vody

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech IT poradenství a instalace, Instalatéři, Izolatéři, Plynaři, Svářeči, Topenáři, Čerpací technika, Izolace, Karmy, Kotle, Ostatní, Otopná tělesa, Plynoinstalační materiál, Podlahové vytápění, Teploměry a termostaty, Vodoinstalační materiál, Sanitární technika, Vany, sprchy a zástěny, Kamna a krbové vložky, Kanalizace a odpady, Koupelny a sociální zařízení, Rozvody a instalace, Teplovodní podlahové topení, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů.

Hodnocení od uživatelů (9x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Eva L. 5.5.2022 - nahlásit
Pan Běhal je více než výborný , rychlý, spolehlivý, vše má dokonale připraveno a můžu jen všem doporučit. Děkuji za kontakt na něj.
paní Z. 13.12.2019 - nahlásit
Maximální spokojenost. Jednání a celková spolupráce byla perfektní.
Roman S. 19.9.2019 - nahlásit
Provedení dobré, soustava funkční, vícepráce předražené. Dodnes nám dílo nepředal a tak nevíme, jak se o něj starat (servisovat) a udržovat. Po zaplacení nezvedá telefony, nekomunikuje, takže asi záruční a pozáruční servis žádný.
Martin V. 26.7.2019 - nahlásit
Vše bylo v naprostém pořádku, nemůžu nic vytknout. Spolupráce bez problému, na čem jsme se domluvili tak to bylo, vše podle předpokladu.
Miriam N. 20.9.2018 - nahlásit
V měsíci listopadu 2017 u mě zahájil plynoinstalaci pan David Běhal, práce trvaly déle než jsem čekala. Nicméně v červnu jsem chtěla, aby už nainstaloval radiátory, abych mohla dále rekonstruovat dům. Nereagoval a nebral telefony. Později se ozval znovu, že na mě nezapomněl, že do týdne přijede práci dodělat. Nedorazil a opět nereagoval na mé zprávy. Napsala jsem mu, aby mi alespoň zaslal veškeré faktury, neboť jsem mu průběžně hradila náklady a podklady, které jsem mu zapůjčila. Absolutně žádná odezva a faktury potřebuji. Nelíbí se mi takové (ne)jednání.
Radovan D. 19.6.2018 - nahlásit
OK. Vše funguje.
Vojtěch B. 25.5.2018 - nahlásit
Firma má velké zkušenosti s návrhem i realizací ústředního topení. Precizně provedené spoje, potrubí úhledné, vodorovné, radiátory pevně usazené. Realizace blesková, vyhotovení dle mých představ. Byla provedena kompletní instalace nového ústředního topení včetně kotle, zásobníku teplé vody, odpadu, napojení na rozvody.
Vladimír D. 16.3.2018 - nahlásit
Práce byl odvedena dobře. Vyšší ceny.
Hana M. 7.12.2017 - nahlásit
S panem Běhalem byla velmi dobrá spolupráce, osobně se dostavil a na místě jsme probrali možnosti instalace. Během 3 dnů poslal cenovou nabídku. Kotel instaloval. Vše funguje. Doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

KLENOVICE NA HANÉ 287, KLENOVICE NA HANÉ, 79823
IČ: 04353161
DIČ: CZ8110054491
DAVIDDLK@SEZNAM.CZ
739 920 979
www.instalace-vtp.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín