Libor NovákDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Ostatní Svítidla a osvětlení Zabezpečovací systémy Fotovoltaika a větrná energie Elektrikáři Hodinový manžel Instalatéři Topenáři Servis elektro spotřebičů a zařízení Hromosvody Úpravny vody

Popis činnosti

Firma Libor Novák vám nabízí služby v těchto oblastech. Kamery a kamerové systémy, Svítidla a osvětlení, Zabezpečovací systémy, Fotovoltaika, Ostatní, Solární panely, Elektrikáři, Ostatní, Sádrokartonáři, Fasády, Hromosvody, Veřejné a areálové osvětlení, Bílá technika, Elektrotechnický materiál, Ostatní, Hodinový manžel, Elektroservisy. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Hodnocení od uživatelů (6x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petr M. 18.7.2023 - nahlásit
spokojen
Blanka P. 1.7.2020 - nahlásit
Jsem velmi spokojená, vše naprosto v pořádku.
David B. 29.6.2020 - nahlásit
Byl jsem nadmíru spokojen.
RNDr. Kamila Š. 11.6.2020 - nahlásit
Děkuji Poptávej.cz, za spojení s touto firmou. S jednáním firmy i výsledkem jsem nadmíru spokojena. Kdyby byli erudovaní všichni řemeslníci tak, jako pan Novák, nebylo by u zákazníků žádných problémů. Pan Novák dělá svému povolání skvělou reklamu. Práce po něm požadovaná byla nepříjemná a vysoce specifická. Rozbrousit starý stroj na kusy a přivařit k podsadě nový si dosud netroufla žádná firma, která to uviděla. Bylo třeba 20 let zarezavělý 4metrákový stavební vrták, ke kterému musel nářadí vynést po 90ti schodech, odstranit z podsady a ukotvit nový (naviják) a připojit ke zdroji. Pan Novák byl vybaven úplně vším od rozbrušovačky, svářečky po elektrikářské nářadí. Ukázalo se totiž, že musí být pro připojení ještě přechodka do starého typu zásuvky. I to pan Novák zvládl. A to vše stihl jen za několik hodin. Tak proto to nadšení. I cena byla velmi dobrá.
Anna N. 12.11.2019 - nahlásit
Byl sem velmi překvapen rychlým zhotovením. Jsem spokojená i s jednáním pana Lubomíra Nováka.
Patrik H. 5.3.2019 - nahlásit
S panem Novákem jsem byl spokojený. Cena za odvedenou práci nebyla nějak nadsazená a dalo se s pánem mluvit. Rozhodně doporučuji.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Mladoňovice č.p. 85, Mladoňovice, 67532
IČ: 63869420
elektronovak1@seznam.cz
+420 728 478 590

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín