Ladislav KarelDoporučeno

Doporučeno Hodnocení Certifikát
Firma získala certifikát od spokojených uživatelů serveru Poptávej.cz s celkovou spokojeností 98 %
Zedníci Dlaždiči Interiérové přestavby Izolatéři Zateplení a tepelná izolace Obkladači Jádrové vrtání

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Izolatéři, Dlaždiči a obkladači, Betonové podlahy a konstrukce, Sádrokartonáři, Výkopové práce, Zedníci, Betonové schodiště, Fasády, Foukaná izolace, Garáže, Hřiště a sportoviště, Koupelny a sociální zařízení, Omítky a štuky, Půdní vestavby, Příčky a stěny, Stropy, Terasy, Zateplení a tepelná izolace, Zimní zahrady, Bytové domy, Hrubé stavby, Rodinné domy, Základové desky, Interiérové přestavby, Přestavby a přístavby, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce panelových domů, Rekonstrukce rodinných domů, Bourací práce a demolice staveb, Hydroizolace vnitřních prostor, Zemní práce, Zahradní domky a pergoly.

Hodnocení od uživatelů (20x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Petra V. 27.3.2024 - nahlásit
Firma pro nás prováděla celkovou rekonstrukci bytu v paneláku 3+1. Od samého začátku byla s firmou velmi dobrá komunikace a odvedená práce byla velmi precizní, v domluveném termínu a také v maximální snaze dodržet náš limitovaný rozpočet za dodržení 100% kvality odvedené práce. Velmi ráda doporučuji dále.
Vítězslav JIRKA 2.2.2024 - nahlásit
Firma mi přestavovala starou stodolu na dílnu s bytem v podkroví. S panem Karlem skvělá komunikace, velmi dobrý přístup a zodpovědnost k práci. Spousty skvělých návrhů jak stavbu zlepšit, ale i ušetřit. Jakoukoliv změnu jsme nejprve konzultovali společně jak moji tak jejich. Spolupracují se skvělým elektrikářem, který nejen udělal velmi dobře elektrickou instalaci, ale i postavil fotovoltaickou elektrárnu. Je to nejlepší parta odborníků, které jsem měl možnost poznat. Splnili mi sen.
Miroslav S. 20.12.2023 - nahlásit
Naprostá spokojenost a konečně někdo,kdo drží slovo a vše probíhá hladce.Opravdu ochotní,šikovní a za mě cenově dostupní.Pokud někdo váhá, tak doteď nemusí.Jestě jednou moc Dekuji.
Olga M. 9.10.2023 - nahlásit
S p. Karlem a jeho kolegy jsme byli velice spokojeni, mohu vřele doporučit. Vše proběhlo dle domluvy a práce byla ve slíbeném termínu precizně odvedená.
Eva Š. 21.8.2023 - nahlásit
Chtěla bych tuto firmu za odvedenou práci pochválit. S panem Ladislavem Karlem byla po celou dobu velmi vstřícná komunikace. Snažil se nás informovat, jak práce postupuje. O všem jsme se dopředu domlouvali. Zcela určitě mohu tuto firmu doporučit.
Lenka N. 20.7.2023 - nahlásit
Velmi spokojená, precizní práce, perfektně detailně odvedená.
Martina H. 18.7.2023 - nahlásit
Jsme spokojeni s rychlostí, odborností i výsledkem práce pana Karla a jeho kolegů. Bezproblémová domluva. Určitě budeme tuto firmu kontaktovat i příště.
Tereza D. 31.5.2023 - nahlásit
S panem Karlem byla vynikající komunikace, vždy byl velmi ochotný a vstřícný a hlavně přišel s nápady a řešením několika problémů v koupelně, se kterými bych si jinak nevěděla rady. Cenově byla tato nabídka o něco výše, než ostatní nabídky, které jsem dostala, ale práce byla odvedená perfektně, rychle a hlavně jsme neustále komunikovali, což bylo skvělé. Moc děkuji a doporučuji.
Miluše K. 19.5.2023 - nahlásit
Firma je spolehlivá a kvalitní.
B. P. 11.5.2023 - nahlásit
Vše proběhlo dle dohody, jsem spokojená.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Fotogalerie

Kontakt

Jítrava 24, Rynoltice, 46353
IČ: 06883214
lkstavby@lk-stavby.cz
728 986 389
www.lk-stavby.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín