Virtuální bydlení s.r.o.Doporučeno

Doporučeno Hodnocení Fotogalerie
Zakázková výroba z masivu a kulatiny Postele a příslušenství Sedací soupravy Návrhy a realizace interiérů Kuchyně Ostatní Skříně, postele, komody a knihovny Vestavěné skříně Interiérové přestavby

Popis činnosti

Specializujeme se na veškeré práce v oblasti Návrhy a realizace interiérů na klíč. Interiér pro nás znamená harmonii, klid a rovnováhu. Místo, kde dáváme odpočinout tělu, mysli a duši. Je to místo, které nás nabíjí energií, kterou čerpáme pro uskutečňování svých snů a plánů. Je to domov ve kterém trávíme čas se svými nejbližšími. Je to místo v našem životě, kde chceme vnímat krásu tak, jak ji vidím my. Svým klientům pozorně nasloucháme a vedeme je cestou k vytvoření jejich místa na tomto světě, které si budou užívat a kde budou mít možnost prožívat to, co chtějí oni sami. Také jsem založili projekt Virtuální bydlení, kde spolu s ostatními designéry nabízíme návrhy interiérů online.

Hodnocení od uživatelů (1x ohodnoceno) - Ohodnotit firmu

Iva P. 18.7.2023 - nahlásit
Na první schůzce u nás v bytě jsem přiznala, že představu nemám žádnou, jenom aby nový obývák byl světlý a bylo v něm podstatně méně nábytku. I za cenu, že v novém pokoji bude méně skla ve vitrínách i méně knih. A začal kolotoč jednání, schůzek u nás v bytě i v kanceláři firmy, vysvětlování, přicházely návrhy nového pokoje k našim připomínkám, ukázky nového nábytku, sedací soupravy, koberce i ostatních doplňků. Až jsme se společně shodli na finální podobě. Firma Virtuální bydlení nám přivezla smlouvu, kde byly termíny postupu jednotlivých prací a cenové kalkulace, termín zahájení i dokončení rekonstrukce. Začali jsme vystěhovávat všechno z obýváku. Za těch 32 let, kdy jsme jenom měnili koberce a sedací soupravu bylo opravdu co třídit, vyhazovat a balit do krabic. V polovině dubna jsme u nás podepsali smlouvu, předali klíče od bytu a vše začalo. Neplánovaně, tedy pro nás, se musela odmontovat spodní část kuchyně v našem kuchyňském koutu, aby nová vinylová podlaha se mohla položit celá najednou. Střídavě jsme po dobu rekonstrukce bydleli na chalupě nebo ve zbývajících dvou pokojích. Během rekonstrukce se samozřejmě vyskytly drobné problémy, které se řešily operativně ihned. Zde musím poděkovat firmě Virtuální bydlení, že ochotně tyto problémy řešila i během víkendů. Jediným větším zádrhelem, který způsobil zdržení termínu dokončení a za který nemohla žádná strana, bylo zjištění, že u podlahy mezi oknem na jedné straně a zdí kuchyňského koutu na druhé straně je rozdíl 5 cm, který se musí srovnat. Takže po vylití a srovnání podlahy musela být technologická přestávka na dokonalé vyschnutí, potom broušení a mohlo se pokračovat. Bylo krásné nakukovat do pokoje, jak se mění. Po zednických, elektrikářských a malířských pracích se začal stavět nový nábytek dělaný na míru, po úklidu firma instalovala koberec, sedací soupravu a všechny doplňky a v pondělí 12.června jsme přebírali nový, krásný obývací pokoj i s částí nové kuchyně. Firmu VIRTUÁLNÍ BYDLENÍ s.r.o. můžeme všem doporučit, jednání s kolektivem mladých, ochotných lidí se spoustou nápadů a znalostí bylo velice příjemné.

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Kaprova 42/14, Praha 1 - Staré Město, 11000
IČ: 06116248
DIČ: CZ06116248
jana@virtualnibydleni.cz
733 318 901
www.janaszonowska.cz

Kontaktní osoba

Jana Szonowska - Kreativní ředitel
jana@virtualnibydleni.cz
733 318 901

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín