ILC Factory, a.s.Doporučeno

Doporučeno
Svítidla a osvětlení Digitalizace, evidence a archivce Ostatní Programování a vývoj Lustry, lampy, osvětlení Veřejné a areálové osvětlení Kamery a kamerové systémy Solární panely Zabezpečovací systémy

Popis činnosti

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činností patří Svítidla a osvětlení, řídící systémy veřejného osvětlení, inteligentní kamerové systémy, software solární elektrárny, kamerový systémy, digitalizační jednotky

O nás
„Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález.“
Albert Einstein

Vždy nás zajímaly inovace a nové technologie.
Jaká je pravděpodobnost, že parta lidí z Plzně dostane šanci vyvinout unikátní a jedinečná zařízení?

Podařilo se nám skoro nemožné – navrhnout a sestavit digitalizační jednotku z projektu iReparo.

Unikátnost digitalizační jednotky iReparo nám umožní obnovit a získat informace, které nejen naše historie považuje za již ztracené.
Automatická rekonstrukce historických, ale i současných dokumentů či fragmentů a zároveň i jejich digitální třídění a vyhodnocení je možnost, jak nadále objevovat části světové historie a uchovat je pro naši budoucnost.

Díky projektu SAFE CITY máme k dispozici univerzální platformu ALFABETIX s inteligentním modulem LiMa pro řízení veřejného osvětlení a také nový komunikační HW, který je kompatibilní se všemi svítidly s NEMA socketem.

Projekt IndustryLab nám pomohl získat podporu na nákup 3D tiskárny HP Multi Jet Fusion 3D 4200 a ultrazvukovou svařovací jednotku HiQ DIALOG LF 35kHz QCS a tím umožnil prototypování nových produktů jak pro naši společnost, tak pro naše partnery, zákazníky a zájemce o 3D tisk z široké veřejnosti.

V projektu Human4me jsme vyvinuli 3D hrazdu, která je jako první na světě kompatibilní se závěsnými systémy. A aby se Vám lépe cvičilo i speciální cvičební aplikaci.

Věříme v tradice, které jsou založené na pevných vztazích.
Vytváříme pro své klienty efektivní řešení na klíč pomocí inovací a digitalizace.
Ve spolupráci s našimi zahraničními partnery, jako například Fraunhofer Institutem, českými i zahraničními technickými univerzitami připravujeme produkty, které pro klienty znamenají především bezpečné, chytré a efektivní řešení. To nás motivuje dál hledat další novátorská a originální řešení.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Obchodní 1, Plzeň, 30100
IČ: 24126403
DIČ: CZ24126403
info@industrylight.cz
777 877 959
ilc-factory.com

Otevírací hodiny

Pondělí
dohodou
Úterý
dohodou
Středa
dohodou
Čtvrtek
dohodou
Pátek
dohodou
Sobota
dohodou
Neděle
dohodou

Kontaktní osoba

Pavla Horakova - majitelka
info@industrylight.cz
777 877 959

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín