František ŘeháčekDoporučeno

Doporučeno Fotogalerie
Podlaháři Vinylové podlahy PVC podlahy Dřevěné podlahy Podlahy Suché podlahy

Popis činnosti

Kompletní služby v oblastech Podlahy, Dřevěné podlahy, Vinylové podlahy, PVC podlahy, Laminátové podlahy, Podlaháři, Broušení, nátěry a renovace parket, údržba podlah, Veškeré podlahářské práce, Broušení parket, Hloubkové čištění podlah, Příprava podkladů, Technické posudky na stav podlah, Montáž zárubní a dveří Zlomek, Suché podlahy, Dřevěné podlahy, Vinyly, Rigids.

O FIRMĚ
Firma vznikla roku 1999. Původní činností byla montáž interiérů a podlah. Od roku 2003 jsme se zabývali výrobou a montáží kuchyní, nacož vznikla malá prodejna a vzorkovna podlahovin. Výroba kuchyní byla ukončena v roce 2007.

Díky dlouholeté zkušenosti našich kladečů, školících se o nových materiálech a technikách, držíme stále krok s velkými firmami v tomto oboru.

Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech. Pečlivě vybíráme ten nejkvalitnější materiál, vyhýbáme se těm které se objevují v maloobchodním retailu. Jdeme cestou kvality a dlouhé životnosti našich podlah.

Hodnocení od uživatelů

Tato firma ještě nezískala žádná hodnocení, buďte první a ohodnoťte služby této firmy. Každé další hodnocení pomáhá dalším uživatelům při výběru dodavatele. Ohodnotit firmu

Zadat firmě poptávku

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním a Ochranou osobních údajů

Kontakt

Školní 890, Kopřivnice, 74221
IČ: 69241791
DIČ: CZ7802185270
info@podlahyrehacek.cz
775 334 692
www.podlahyrehacek.cz

Rezervace firmy, vyberte datum:


Poptat termín